1 июл. 2010 г.

Павло Куц: «Вільна школа» вчить розпоряджатися часом



Уникаючи романтичного флеру, відштовхуючись від площини реалізму, скажу: "Дипломатами не народжуються, а стають завдяки копіткій праці". Людина, яка з юнацьких років приміряє на себе "дипломатичний фрак" і подумки готується до цієї надзвичайно відповідальної, цікавої і дуже-дуже непростої професії, має бути морально готовою до того, що їй доведеться поєднувати безліч якостей одразу. Щоби вступити до древньої касти дипломатів, людина, що цього прагне, неодмінно має бути і юристом, і істориком, і політологом, і філологом зі знанням не лише 2-3 іноземних мов, і аналітиком, і журналістом, і водієм, і спортсменом, і фотомайстром, і ще декілька "і" залежно від обставин країни перебування. прислів’я "І швець, і жнець, і на дуді грець" лише приблизно передає всю розмаїтість професії дипломата.

20 червня відбувся майстер-клас з тайм-менеджменту, який проводила Голова "Вільної школи" - Катерина Болдирєва. Питання розпорядження часом дипломатів, депутатів та звичайних смертних, які занотувалися до цієї стежки, особливо гостро відчувається в інформаційну епоху, в яку нам доводиться жити. Часи, коли люди звіряли свій час за сонцем чи гудком заводу, давно минули. Новий час потребує якісно нових підходів. Протягом трьох годин учасники вчились розставляти пріоритети в роботі за принципом Ейзенхауера, вщільть підійшли до розробки системи управління власним часом.
«Вільна школа» це спільний проект обласних організацій Молодого Народного Руху та Молодіжного об’єднання народних дипломатів. На часі готується місячний цикл тренінгів, присвячених правам людини, інформація про набор в групу, час і місце проведення буде скоро повідомлення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий