27 янв. 2011 г.

Відбувся перший випуск Вищої політичної школи


23 січня відбувся перший випуск Вищої політичної школи – проекту ГО «Центру політичних студій і аналітики,» який тривав протягом 2010 – 2011 років та дозволив підготувати 30 професійних менеджерів громадської діяльності і більше сотні активістів третього сектору.

«Вища політична школа» була організована у 2010 році ГО «Центр політичних студій та аналітики» спільно зі своїми партнерами «Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні, Представництвом фонду Фрідріха Науманна в Центральній та Східній Європі», «Центром Європейського навчання та тренінгу» та Благодійним Фондом Богдана Гаврилишина.

Цільовою групою проекту були молоді люди віком від 20 до 25 років, які займаються активною громадською або політичною діяльністю в регіонах та мають бажання підвищити рівень своїх знань та практичних вмінь.

Участь у проекті взяли 140 учасників, котрі були відібрані на початку року з понад 600 заявників.

В рамках проекту для кожної з фіксованих груп була проведена серія із трьох семінарів. Кращі випускники чотирьох груп були відібрані для участі у фінальному тренінгу в Києві, мета якого дати учасників знання щодо методології про організацію та проведення подібних тренінгів для громадських організацій та молоді в регіонах країни. Тепер випускники зможуть на практиці втілити отримані знання в реалізації конкретних проектів та тренінгів.

Завершальний тренінг відбувся за підтримки Фонду Богдана Гаврилишина за участі таких тренерів як Ростислав Павленко (директор програм школи політичної аналітики при Києво-Могилянській академії), Сергій Дацюк (незалежний експерт), Світлана Заліщук (Координатор кампанії Новий Громадянин), Олександр Солонтай (ФРІ), Вікторія Сюмар (Інститут масової інформації), Роман Кобець ( незалежний аналітик), Ольга Шалайська (експерт з PR технологій), Ігор Сущенко (ГО «Спікер») .

1 лютого Центр політичних студій та аналітики планує оголосити про новий набір до Вищої політичної школи за курсом Нові принципи лідерства.

Комментариев нет:

Отправить комментарий