8 февр. 2011 г.

МОНД став співорганізатором Асамблеї юних дипломатів у Кременчуці


Сьогодні, 8 лютого 2011 року, в м. Кременчуці відбулася VII Асамблея юних дипломатів «Україна європейська». Захід відбувся з ініціативи Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку спільно з Молодіжним об'єднанням народних дипломатів та ВГО «Молодий Народний Рух», за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні.
Участь у Асамблеї, у якості Почесного Президента, взяв Голова Комітету Верховної Ради України Борис Іванович Тарасюк. Після урочистого виступу та вітання учасників заходу, Борис Іванович разом з іншими гостями Асамблеї, оглянув кабінет Євроатлантичної інтеграції Кременчуцького ліцею №4 та відповів на запитання молоді - президентів Центрів дитячої дипломатії.
У ході Асамблеї відбулися наступні заходи – євроквест, ліцейський ринг та пленарне засідання.
Під час ліцейського рингу, який відбувся у Кременчуцькому ліцеї №4, юні дипломати задавали питання Борису Івановичу про його дипломатичну кар’єру, його погляди на сучасну політику, дипломатію та майбутнє України.
В другій половині дня в гімназії № 5 ім. Т.Г.Шевченка відбулося пленарне засідання, під яас якого представники руху молодіжної дипломатії мали змогу продемонструвати здобутки та досягнення своїх центрів та євро клубів.
Крім юних дипломатів з Кременчука для участі в Асамблеї прибули делегації з Комсомольську, Києва, Конотопу, Черкас, Розсошенців, Сум, Харкова та інших міст.

Комментариев нет:

Отправить комментарий