26 февр. 2011 г.

Запрошуємо на «Дискусійний клуб МНР» на тему «Самоорганізація українців» із Народним депутатом України Тарасом Стецьківим


Шановні друзі, Молодий Народний Рух запрошує вас взяти участь у «Дискусійному клубі МНР» на тему «Самоорганізація українців». Гостем заходу буде Народний депутат України Тарас Стецьків.

Під час дискусії молодь матиме змогу почути думку експерта на тему, що вже цілий рік турбує кожного патріота – коли ж і як українське суспільство зможе самоорганізуватися для відстоювання своїх свобод і прав, які повсюдно знищуються владою, якими шляхами ми мусимо йти до демократії та громадянського суспільства, як сьогодні молодь може впливати на владу та ін.

Захід відбудеться у четвер, 3-го березня о 18:00, за адресою вул. Гончара, 33 (конференц-зал).
Організатор: ВГО «Молодий Народний Рух»

Нагадаємо, що це продовження серії «Дискусійних клубів МНР», у яких уже взяли участь Борис Тарасюк, Геннадій Удовенко, Володимир Огризко, Олесь Доній, Ілона Довгань, Сергій Пантюк та багато інших діячів.

Для участі у заході потрібно надіслати підтвердження на адресу o.zakharchenko@mnr.org.ua де вказати ПІБ, місце навчання/роботи та телефон.
Детальніша інформація на нашому сайті http://mnrkyiv.jimdo.com та за телефоном 0975102303 (Олексій Захарченко)

Комментариев нет:

Отправить комментарий