6 мар. 2011 г.

Запрошуємо на перегляд фільму "Нескорений"


Шановні друзі, Молодий Народний Рух запрошує вас переглянути фільм «Нескорений» про легендарного командира УПА Романа Шухевича (Тараса Чукринки)

Після фільму відбудеться цікава дискусія про діяльність Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії та діяльності Романа Шухевича зокрема.

Захід відбудеться у четвер,10-го березня о 18:00, за адресою вул. Гончара, 33 (конференц-зал). Вхід вільний!

Організатор: ВГО «Молодий Народний Рух»

Сюжет: 1950 рік. З кінцем Другої світової війни ведеться нерівна на теренах Західної України боротьба на два фронти: спочатку протии німецьких окупантів, а потім -- проти більшовицької навали. У Карпатах продовжують збройну боротьбу знесилені, знекровлені, але нескорені духом збройні частини та невеликі боївки Української повстанської армії, здавна могутньої, добре організованої та вишколеної армії.

На чолі армії видатний Командир, легендарний генерал-хорунжий Роман Шухевич, знаний серед воїнів УПА як Тарас Чупринка. Саме долю цього командира покладено в гостросюжетну й динамічну основу фільму "Нескорений": це реальна спроба художніми засобами донести до глядача правду про події воєнного та повоєнного часу на Західній України.

Для участі у заході потрібно надіслати підтвердження на адресу o.zakharchenko@mnr.org.ua де вказати ПІБ, місце навчання/роботи та телефон.

Детальніша інформація на нашому сайті http://mnrkyiv.jimdo.com та за телефоном 0961296441 (Сергій Воронов)

Комментариев нет:

Отправить комментарий