18 мар. 2011 г.

Запрошуємо взяти участь у подорожі до Будапешту


Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку приступила до реалізації Проекту «Будапешт – перлина Дунаю».

В рамках проекту представники української молоді відвідають столицю Угорщини, чарівне місто Будапешт, яке розкинулось на мальовничих берегах Дунаю.

Орієнтовно ми плануємо виїхати з Києва 10 травня і приїхати до Будапешту 11 травня 2011 року. Протягом 11-13 травня маємо на меті ознайомитися з культурними надбаннями європейської столиці: відвідати музеї, пам’ятки архітектури та визначні місця, зустрітися з представниками молодіжних та недержавних громадських організацій, української діаспори, провести зустрічі з угорськими державними діячами, відвідати Посольство України в Угорщині, навчальні заклади тощо. Одночасно ми плануємо відвідати місто Годелло, в якому встановлено Гонг Миру.

Такі поїздки не відносяться до розряду комерційних, тому їх вартість є досить помірною – 220 євро – і включає: оплату дороги комфортабельним автобусом, медичне страхування, візову підтримку, проживання в готелі, триразове харчування в Будапешті, екскурсійну програму, тощо.

До участі в проекті запрошуються представники української молоді, які цікавляться історією та культурою Угорщини та мають чинний закордонний паспорт або проїзний документ дитини (закордонний паспорт для неповнолітнього).

Про свою зацікавленість та бажання взяти участь у даному проекті необхідно повідомити працівників АСМБР електронною поштою (info@apibd.com, forum@apibd.com) або за телефонами (0536)791602, (05366)33013, (067)2471127, (095)1056766 в термін до 31 березня 2011 року, заповнивши анкету учасника.

Анкету можна завантажити за посиланням: http://www.apibd.com/nashі-proekti/budapesht-–-perlina-dunaiu.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий